Un nou titlu balcanic pentru Power Gym Mediaş

Clubul Power Gym Mediaş are un nou campion balcanic. Marcel Manea a câştigat un nou titlu balcanic la master, seniori şi campion absolut la 100 kg, în cadrul Campionatului Balcanic de culturism şi fitness, care a avut loc vinerea şi sâmbăta trecută, la Drobeta Turnu Severin. Sportivul este antrenat de Mihai Madaraşi.

Sportivi din 12 ţări s-au înscris la acest eveniment organizat la Palatul Cultural “Teodor Costescu”, sub egida Federaţiei Internaţionale de profil, iar la eveniment a fost prezent atât Gabriel Toncean, preşedintele Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, cât şi Rafael Santonja, preşedintele Federaţiei Internaţionale de Culturism şi Fitness.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.