Un mediesean alearga in Italia

In acest sfarsit de saptamana, un mediesean alearga la 2017 INTERNATIONAL MOUNTAIN RUNNING YOUTH CUP, in Italia. Raul Cristian Cioc, sportiv legitimat la Clubul Scolar Sportiv Medias, face deplasarea impreuna cu antrenorul Vasile Herman.

Competitia, ce se desfasoara in REGIUNEA Puglia, este dedicata sportivilor sub 18 ani si si-au anuntat participarea atleti din Bulgaria, Cehia, Anglia, Franta, Germania, Irlanda, Irlanda de Nord, Polonia, Scotia, Slovenia, Slovacia, Statele Unite ale Americii, Turcia, Tara Galilor, Romania si Italia.

Apullia (numita in italiana Puglia) este o regiune din sudul Italiei, situata intre Marea Adriatica si Marea Ionica, aproape de Albania, care cuprinde „tocul” si „pintenul” marii cizme a Peninsulei Apenine. In aceasta regiune se organizeaza anual concursuri internationale de alergare montana.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.