Un altfel de targ al olarilor in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului

Muzeul ASTRA organizeaza, in perioada 20-24 iulie 2016, in Muzeul in aer liber din Dumbrava Sibiului, cea de-a patra editie a Targului ,,Frumos. Ceramic. Folositor. Ceramica de Turda si de Vama”. 25 de olari din Romania si Ungaria se vor intrece aici la roata de olarit si vor gati pe vatra deschisa sau in cuptor. Olarii vor folosi pentru asta vase de lut si retete traditionale, iar comisiile de jurizare vor desemna atat cei mai buni olari cat si cei mai buni bucatari, in egala masura.

afis

Evenimentul va incepe miercuri, 20 iulie 2016, ora 16.00, in Muzeul in aer liber, in cladirea Pavilionului Muzeal Multicultural, prin conferinta ,,Ceramica de Turda si de Vama, intre estetic si functional”. Atelierele interactive de olarit destinate publicului vizitator vor functiona pe toata durata desfasurarii targului. In 23 si 24 iulie 2016, in zona Targului de tara vor fi organizate ateliere de olarit pentru copii si adulti, sustinute de Centrul Scout Nocrich, Sibiu, Fundatia ADEPT Transilvania din Saschiz, Mures si Asociatia MONUMENTUM din Altana, Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

14 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.