Petitie online referitoare la sedintele Consiliului Local Medias

primaria_medias

Initiativa pentru Medias propune mediesenilor semnarea unei petitii online referitoare la sedintele Consiliului Local Medias.

Petitie,

Catre Primarul Municipiului si Consiliul Local Medias

in Medias avem zeci de camere de supraveghere, pentru prevenirea si sanctionarea stricaciunilor bunurilor noastre publice, dar istoria recenta a orasului a dovedit ca cele mai mari pagube sunt create de administratia locala, nu de vandali pe strada.

Solicitam sa transmiteti live integral pe Internet fiecare sedinta a Consiliului Local Medias, si sa publicati apoi intregistrarile. Ca exemplu, in SATUL Sacalaz din judetul Timis se face asta inca din 2014.

Important. Nu este necesara si nu acceptam investitii importante pentru aceasta masura, intrucât e nevoie doar de un telefon mobil, internet fara fir, despre care stim ca ar trebui sa existe un hotspot in Piata Coposu, si se poate utiliza o platforma de streaming gratuita, cum ar fi ustream.tv sauyoutube.com.

Dovediti transparenta invocata in campania electorala a actului de administrare a orasului Medias, respectul si deschiderea fata de cetateni.

In speranta solutionarii imediate, cu multumiri, subsemnatii.”

http://www.petitieonline.com/edintele_consiliului_local_media_transmise_in_direct

 

70 de comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *