Tirnava: Ziua Recoltei

Locuitorii Comunei Tirnava vor marca azi cea de-a patra editie a Zilei Recoltei. Cu aceasta ocazie, gospodinele isi vor putea umple camarile cu produse comercializate la pret de producator. Programul evenimentului este presarat cu activitati pentru toate gusturile: de la expozitii de animale si produse traditionale, pana la concursuri de toamna, cel mai asteptat fiind, in fiecare an, „Ceaunul Tirnavei”, unde cei mai priceputi bucatari se vor intrece la pregatirea celori mai bune preparate la ceaun.

afis ziua recoltei 16

Nu vor lipsi standurile cu legume si fructe ale producatorilor locali sau din judet, dar nici programul artistic, care va fi sustinut de interpreti precum: Luminita Dejan, Sergiu Pascalau & Alb Dalia & Angela Musca, Doinel Handorean sau Ansamblul folcloric “Cununa Agnita”. Elementul de noutate de anul acesta il reprezinta concursul “Cel mai bun vin din Tirnava”.

Ziua se va incheia cu traditionalul foc de tabara si momentul mult asteptat, acela de lansare a lampioanelor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.