Tirnava: Ziua Recoltei, editia a VI-a

Locuitorii Comunei Tirnava vor marca la sfarsitul acestei saptamani cea de-a sasea editie a Zilei Recoltei. Cu aceasta ocazie, gospodinele isi vor putea umple camarile cu produse comercializate la pret de producator.

Programul evenimentului de duminica, 14 octombrie a.c., este presarat cu activitati pentru toate gusturile. De la expozitii de animale si produse traditionale, pana la concursuri de toamna, cel mai asteptat fiind in fiecare an „Ceaunul Tirnavei”, unde cei mai priceputi bucatari se vor intrece la pregatirea celui mai bun ceaun.

Un alt concurs asteptat de catre localnici este “Cel mai bun vin din Tirnava”, insa nu vor lipsi standurile cu legume si fructe ale producatorilor locali sau din judet, dar nici programul artistic care va fi sustinut de interpreti precum: Alin & Natalia Matyas, Costel Popa, Ina Ioana Todoran sau Ansamblul folcloric „Vanatori – Tarnava” din Targu Mures. Ziua se va incheia cu traditionalul foc de tabara, la care sunt asteptati cat mai multi localnici.

Programul Zilei Recoltei:

Ora 10:00 – Expozitie de animale si produse traditionale

– START “CEAUNUL TIRNAVEI”

Ora 13:00 – Deschiderea oficiala

Ora 14:00 – Concursuri de toamna

Lucrari tematice de toamna – Liceul Tehnologic “Stanescu Valerian”

Concursul “Cel mai bun vin din Tirnava”

Ora 16:00 – Muzica populara – Costel Popa

Ora 17:00 – Muzica populara – Alin & Natalia Matyas

Ora 18:00 – Ansamblul folcloric „Vanatori – Tarnava” – din Targu Mures

Ora 19:00 – Muzica populara – Ina Ioana Todoran

Ora 20:00 – Foc de tabara

Ora 22:00 – Inchiderea evenimentului

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.