Targ de Craciun la Medias

In perioada 5–16 decembrie, Piata Regele Ferdinand a municipiului Medias va gazdui un eveniment deosebit – „Targul de Craciun“. Timp de aproape doua saptamani, centrul orasului va fi animat de grupuri de colindatori, ateliere interactive, precum si numeroase concerte.

Deschiderea oficiala a targului va avea loc in data de 5 decembrie, la ora 17:00, iar seara se va incheia cu doua concerte deosebite, sustinute de Ricardo Caria si Compact. De asemenea, in aceeasi seara, va avea loc si inaugurarea patinoarului din Piata Regele Ferdinand I, care se doreste a fi deschis pana la sfarsitul lunii februarie.

In fiecare zi a Targului de Craciun, pe scena vor urca grupuri de colindatori ai unitatilor de invatamant din Medias si din satele invecinate, precum si ale unitatilor de cult sau ale diferitelor institutii din municipiu.

O noutate a acestei editii o constituie cele trei activitati interactive – „Invata sa patinezi cu Mos Craciun“, „Schimb de jucarii“ si „Lumea povestilor cu Mos Craciun si spiridusii sai“, la care sunt asteptati toti copiii din oras. Serile Targului de Craciun de la Medias se vor incheia intr-o atmosfera de sarbatoare, creata de artisti locali precum Ansamblurile Folclorice „Purtata“, „Doina Darlosului“, „Almasanul“ si „Cununa Blajelului“.

Pe scena targului vor mai sustine recitaluri, in data de 15 decembrie, Nicola si Catalin Crisan, iar in ultima zi a evenimentului, 16 decembrie, este programat concertul formatiei Proconsul.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.