Stampila speciala dedicata lui Mihai Eminescu

Filatelistii medieseni vor marca Ziua Culturii Nationale prin realizarea unei stampile speciale, care reproduce bustul poetului national Mihai Eminescu. Stampila urmeaza a fi aplicata pe corespondenta in data de 15 ianuarie 2018 (Ziua de nastere a poetului), la Oficiul Postal nr.1 Medias.

Pentru colectionari, intr-un tiraj foarte redus, s-a realizat si un plic filatelic pe imaginea caruia este redata statuia din Medias a poetului Mihai Eminescu. Statuia a fost realizata in anul 1997 de artisul plastic sibian Ioan Candea si a fost amplasata in parcul de pe strada Mihai Viteazul (in fata Scolii Mihai Eminescu) si care se afla pana in anul 2019, in administrarea Directiei Municipale pentru Cultura, Sport si Tineret.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.