MeisterJob continua seria de interviuri la Medias

Echipa MeisterJob continua seria de interviuri la Medias. Pe data de 13 ianuarie a.c.,  in intervalul orar 13:00 – 16:00 , reprepezentantii  MeisterJob sunt prezenti la Hotel Traube, Medias, Piata Regele Fedinand 1 nr 16.

“Daca vorbesti limba germana sau limba engleza si ai experienta in unul din domeniile noastre de recrutare, te asteptam sa ne cunoastem si, in cazul in care indeplinesti cerintele angajatorului, iti garantam un loc de munca in Germania, Islanda, Norvegia, Olanda sau Danemarca incepand cu anul 2018”, spun cei de la MeisterJob.  Firma nu percepe taxe sau comisioane pentru serviciile de mediere.

Principala arie de recrutare este cea tehnica, a muncitorilor calificati sau vechilor meseriasi atat de valorosi in zilele noastre.  Salarizarea este cuprinsa intre 1500 – 2500 EUR net/160 ore (pentru posturile calificate) si 1000-1200 EUR net/160 ore pentru muncitorii necalificati.  Contractul se face direct cu firma angajatoare din strainatate.  Angajatorul va asigura si, in unele cazuri, plateste cazarea.

Pentru orice informatii aveti nevoie o puteti contacta pe Roxana la numarul de telefon: 0040 771 454 060 / info@meisterjob.ro Detalii gasiti pe site-ul www.meisterjob.ro.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *