Spectacolul muzical de teatru pentru copii „Din Copilăria Mea”

Asociația CULTURAL Act organizează duminică 13 septembrie 2020 de la ora 11.00 în Habermann Markt Sibiu spectacolul muzical de teatru pentru copii Din Copilăria Mea.

Un spectacol despre cea mai frumoasă perioada a vieții: copilăria. Inocentă, veselă,  lipsită de griji, ferită de greutăți și mai ales plină de speranță. Sunt transpuse pe scenă momentele din viața de zi cu zi a unor prieteni, colegi de scoală: o plimbare pe role, vacanța de iarnă, o vizită la un post de radio care transmite muzică pentru copii, scoala, învățătura.

Nu lipsește suspansul, apar personaje misterioase, ciudate … dar totul se rezolvă în evenimentul anului: CARNAVALUL

Din copilăria mea … este un spectacol muzical, cele zece cântece compuse de Florin Grigoraș și interpretate live de formația RIFF, crează momente dinamice, interactive, copiii sunt prinși în balansul ritmului și cântă cu mare placere refrenele antrenante.

Păpușile, reprezentând personajele povestirii, sunt ca de obicei atracția principală. Copiii sunt vrăjiți de păpuși, farmecul acestora este amplificat de mânuirea ingeniosă și de jocul actorilor: Mihaela Grigoraș, Iulia Lazăr, Ovidiu Oltean și Ilie Lazăr.

Un spectacol educativ, spectatorii sunt îndemnați să aprecieze priteniea, cinstea, lucrurile făcute cu chibzuință, școala, muzica de calitate și nu în ultimul rând prestația artistică.

Durata: 50 minute

Public: copii între 5 – 12 ani

Spectacolul face parte din proiectul Riff 50th Anniversary  și este  o actiune cofinanțată de Primăria Municipiului Sibiu.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.