Hanul Greweln îşi donează încasările comunităţii locale

 

În acest sfârşit de săptămână Hanul Greweln donează încasările comunităţii locale.

“Este o perioadă în care COVID-19 a bulversat complet viața noastră, a tuturor. Este o perioadă în care toți trebuie să dăm dovadă de responsabilitate și să fim solidari în această luptă, deoarece numai printr-un efort comun putem trece cu bine prin această încercare.

În astfel de momente solidaritatea umană își face simțită prezența pentru că este esențial să învațăm să fim aproape de ceilalți, să ne implicăm și din punct de vedere social în comunitatea în care trăim.

Respectând măsurile legale impuse, Hanul Greweln vă așteaptă sâmbătă 12 septembrie și duminică 13 septembrie 2020 în număr cât mai mare pentru a consuma cât mai multe dintre gustoasele preparate pregătite special pentru dumneavoastră.

Sumele încasate în cele două zile vor fi donate Primăriei Mediaș pentru achiziționarea de produse sanitare atât de necesare în această perioadă pentru prevenirea răspândirii virusului SARS COV-2 în liceele, școlile și grădinițele din Municipiul Mediaș.

Sperăm să vă alăturați inițiativei noastre, pentru ca împreună să putem fi alături de copiii din comunitatea noastră”, este mesajul celor de la Hanul Greweln.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *