Simpozion National de Istorie la Dumbraveni

Casa de Cultura din Dumbraveni va gazdui sambata, 27 mai a.c., Simpozionul National de Istorie “Dumbraveni – Repere Istorice si Culturale”. Evenimentul, ajuns la editia a IV-a, este programat incepand cu ora 16:00.

Lucrarile prezentate la simpozion:

  • “Timp si memorie: armenii din sufetul meu” – Mariana Cristescu 
  • “Martirii si documente despre oamenii din Iasi” – Marius Chelcu
  • “Contributia comunitatii armenilor din Elisabethopolis la infiintarea si functionarea primei scoli pentru surdo-muti din Romania” – Moldovan Gheorghe

In cadrul evenimentului este inclusa si o expozitie de Arta Plastica si Fotografie la care expun: Ion Constantinescu (pictura) si Laurentiu Constantinescu (fotografie, instantanee din Dumbraveni ),  iar de la ora 18:00, recital al pianistului Horea Mihail, in cadrul turneului „Pianul Calator”. Moderatorul simpozionului este dr. Oana Habor. 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.