Sibiul găzduieşte Campionatul Naţional şi Cupa Europeană de culturism

Conform paginii de internet a Federaţiei Române de Culturism şi Fitness, Sibiul va organiza în luna septembrie, Campionatul Naţional şi Cupa Europeană de culturism. Campionatul Naţional de culturism este programat să aibă loc la Sibiu, între 9 şi 11 septembrie, iar Cupa Europeană, în 12 septembrie 2021.

“Ca urmare a situației încă incerte cu privire la Pandemia cu Covid 19 și a restricțiilor care există încă la nivel național, BF a decis:

  • Desfășurarea Cupei României în data de 22 mai 2021, la Cluj Napoca;
  • Organizarea Campionatului Național de Culturism și Fitness pentru Cadeți, Juniori, Seniori și Masters, în perioada 9-11 Septembrie 2021, la Sibiu;

Alți factori care au contribuit la această decizie sunt cei prezentați mai jos:

  • Modificarea calendarului internațional de către IFBB prin câștigarea dreptului de a organiza Cupa Europeană în România. Competiție care se va desfășura la Sibiu în 12 Septembrie 2021.
  • Disponibilitatea spațiilor pentru organizarea unei competiții de o asemenea anvergură, astfel încât sportivii să poată dispune de toate măsurile de precauție necesare în această perioadă”, este anunţul federaţiei.
Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.