Sibiu Jazz Festival, editia 2017

Sibiul se pregateste sa imbrace haine de jazz si buna dispozitie, pentru a-si intampina vizitatorii cu bratele deschise. in curand incepe amenajarea scenei din Piata Mica pe care vor canta cu pasiune artisti internationali de jazz: nonconformista De La Purissima si bandul ei spaniol, frumoasa cubaneza Yilian Canizares, sirienii de la Mozayek Band si multi altii.

Spectacole live vor sustine si artistii romani de la Accord Vibes, Peter Sarosi & Azara, efervescenta Irina Popa, DJazz & Happy Sins si deja cunoscutul sextet Jazzapella. Concertele romanilor fac parte dintr-un proiect pilot al Fundatiei Sibiu Jazz Festival, “Romanian Jazz Meeting”. Proiectul, unic in Romania, isi propune sa promoveze pe plan international artistii romani de jazz, prin intermediul celei mai mari platforme europene de jazz: Europe Jazz Network. Astfel, muzicienii romani de jazz vor canta in deschiderea concertelor artistilor interntionali atat joi, 18 mai, cat si vineri, 19 mai. Proiectul Romanian Jazz Meeting este singurul proiect de profil din Europa care va fi transmis live pe site-ul organizatorului, www.sibiujazz.eu, pe retelele de socializare si pe www.livestreaming.com.

in total, 120 de artisti din 17 tari se intalnesc la Sibiu cu scopul de a crea emotii pozitive publicului venit din toate colturile lumii la cel mai longeviv festival de jazz din Romania. Saptamana viitoare, incepand de joi si pana duminica, de la orele 19:00, Piata Mica va rasuna de acorduri de jazz cu influente orientale, latino sau blues.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.