Copsa Mica: Consultanta pentru accesarea de fonduri

Vineri, 12 mai 2017, ora 10.00, la sediul Primariei Orasului Copsa Mica, a avut loc prima sesiune de informare a programelor de finantare pentru microintreprinderi, intreprinderi mici si mijlocii.

Cu aceasta ocazie a fost invitat un consultant, specialist in finantari din fonduri europene si guvernamentale, care a prezentat toate programele active la momentul actual pentru perioada anilor 2017-2020. De asemenea, au fost prezentate etapele necesare accesarii unei finantari nerambursabile de catre eventuali beneficiari (agenti economici si viitori intreprinzatori).

Au participat la seminar societati comerciale, persoane fizice autorizate si persoane interesate in accesarea de fonduri, din orasul Copsa Mica. Aceasta a fost prima sesiune dintr-o serie de intalniri cu acest scop, pentru a stimula interesul eventualilor beneficiari in dezvoltarea afacerilor existente sau a celor viitoare.

Cei interesati vor putea beneficia de consultanta specializata pentru realizarea cererilor de finantare si ulterior consultanta pentru implementarea proiectului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *