Sibienii de la Alpha Q, castigatori la Posada Rock Festival

Formatia sibiana Alpha Q a castigat concursul din cadrul festivalului Posada Rock. Juriul concursului din acest an al Festivalului Posada Rock, format din Lenti Chiriac, Alex Revenco, Andy Ionescu, Bogdan Prundeanu, Razvan Braileanu, Denis Uta și Bogdan Stefan Trimbaciu, a decis urmatorul palmares:

– Alpha Q (Sibiu) – Marele Premiu (2.000 de euro) + Premiul “Underground Music” (pachet de promovare);

– The Wax Road (Ungheni, R. Moldova) – Premiul I (1.000 de euro);

– Divided By Perception (Cluj-Napoca) – Premiul al II-lea (500 de euro);

– Machiavellian God (Bucuresti) – Premiul al III-lea (200 de euro) + Premiul de popularitate „Zaharia Radulica” (500 de euro).

ALPHA Q sunt : MeeRah, Waqas, Madalin, Zsolt si Dani.

“Suntem o trupa de rock din Sibiu care a inceput sa cante impreuna in vara anului 2016. Stilul nostru este un amestec echilibrat de riffuri heavy, armonii placute și versuri catchy și l-am numinte alternative multi-metal. Noua ne place acest contrast intre greutatea riff-urilor și liniile vocale melodioase. Ceea ce ne-a adus impreuna a fost in primul rand muzica dar si ințelegerea echilibrului și a angajamentului in ceea ce facem. Respectul si prietenia fac ca munca depusa sa fie o adevarata placere”, asa se prezinta sibienii.  In octombrie Alpha Q canta in deschiderea celor de la Vita de vie, la Arenele Romane, in Bucuresti.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.