Sibienii de la Alpha Q, castigatori la Posada Rock Festival

Formatia sibiana Alpha Q a castigat concursul din cadrul festivalului Posada Rock. Juriul concursului din acest an al Festivalului Posada Rock, format din Lenti Chiriac, Alex Revenco, Andy Ionescu, Bogdan Prundeanu, Razvan Braileanu, Denis Uta și Bogdan Stefan Trimbaciu, a decis urmatorul palmares:

– Alpha Q (Sibiu) – Marele Premiu (2.000 de euro) + Premiul “Underground Music” (pachet de promovare);

– The Wax Road (Ungheni, R. Moldova) – Premiul I (1.000 de euro);

– Divided By Perception (Cluj-Napoca) – Premiul al II-lea (500 de euro);

– Machiavellian God (Bucuresti) – Premiul al III-lea (200 de euro) + Premiul de popularitate “Zaharia Radulica” (500 de euro).

ALPHA Q sunt : MeeRah, Waqas, Madalin, Zsolt si Dani.

“Suntem o trupa de rock din Sibiu care a inceput sa cante impreuna in vara anului 2016. Stilul nostru este un amestec echilibrat de riffuri heavy, armonii placute și versuri catchy și l-am numinte alternative multi-metal. Noua ne place acest contrast intre greutatea riff-urilor și liniile vocale melodioase. Ceea ce ne-a adus impreuna a fost in primul rand muzica dar si ințelegerea echilibrului și a angajamentului in ceea ce facem. Respectul si prietenia fac ca munca depusa sa fie o adevarata placere”, asa se prezinta sibienii.  In octombrie Alpha Q canta in deschiderea celor de la Vita de vie, la Arenele Romane, in Bucuresti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *