Show cu acrobatii la Arena Freestyle Open

Show cu acrobatii la Arena Freestyle Open. Evenimentul a ajuns la cea de-a 9-a editie si este de departe, cel mai important eveniment de profil din tara, un concurs ce a influentat direct cresterea nivelului de snowboarding si freeski din Romania. In fun-park au fost amenajate patru platforme, fiecare cu cate doua elemente. Set-up-ul de concurs este astfel compus din trei kickere, trei rail-uri si doua box-uri. Cel mai mare kicker are peste 2 metri inaltime si un teren de aterizare la peste 8 metri distanta, fiind elementul unde se vor petrece cele mai spectaculoase sarituri.

Inscrierile in concurs vor avea loc vineri, intre 10 si 17 in apreski-ul complexului. intre aceleasi ore, concurentii care au incheiat procedura de inscriere pot face antrenamente pentru concursul din ziua urmatoare. Sambata, concursul incepe cu sedinta tehnica, la ora 10:30. Concurentii sunt impartiti in mai multe categorii, fete si baieti, fiecare cu subcategorii de varsta, groms & rookies si adulti. Tinerii vor incepe calificarile la 11 cei de la snowboard si 11:30 cei de la ski, urmati de snowboarderii si schiorii adulti.

Finalele la categoriile groms si rookies vor incepe la ora 13 iar finalele pentru adulti la ora 14. Arena Freestyle Open se va incheia cu ceremonia de premiere, ce va avea loc la ora 16:30 si cu afterparty-ul din apreski ce va incepe la ora 21, cu DJ Pussycutz. Valoarea totala a premiilor ce vor fi acordate in acest weekend depaseste 10.000 de lei. Inscrierile in concurs se pot face si online, accesand urmatorul formular http://bit.ly/2NjqcFp.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.