Sergiu Bolotă lansează – Lumini EP Acoustic

Sibianul Sergiu Bolotă îşi lansează în această lună un nou material discografic.

„Pe 23 aprilie 2021 lansez „Lumini EP Acoustic”, în mediul online. De asemenea voi lansa acest EP și în format fizic (digipack), pentru cei care doresc să mă susțină în a face muzică și pe mai departe și care vor să îl achiziționeze. Dacă și tu esti unul din ei, dă-mi un email la sergiubolota@gmail.com pentru a precomanda „Lumini EP Acoustic” Prețul albumului este de 35 lei (fără transport inclus; în București și în Sibiu voi livra albumul personal).

Lumini EP a fost primul meu material discografic și a fost lansat în martie, 2016, în Libraria Habitus din Sibiu. 5 ani mai târziu am decis să reinterpretez aceste 5 piese într-o manieră acustică, doar chitară și voce, acompaniat de către Radu Mureșian (Sibiu) la chitară.

Susținătorii mei de pe Patreon vor primi EP-ul gratuit. Dacă vrei să mă susții direct pe Patreon, să mă ajuți pe termen lung să continui să fac muzică și să beneficiezi și de alte bonusuri pe lângă Lumini EP Acoustic, intră pe linkul acesta: https://www.patreon.com/sergiubolota„, mi-a spus Sergiu.

Anul trecul l-am avut invitat pe Sergiu la Interviurile Medias News Blog, unde o sa revină curând.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.