A fost lansat albumul Întotdeauna Laura Stoica

Se īmplinesc 15 ani de cānd Laura Stoica a urcat la cer. Iar, īn memoria sa, cei de la Roton lansează albumul Īntotdeauna Laura Stoica. Acesta conține atāt remake-uri, cāt și piese care au fost puțin mediatizate anterior: Călători īn pustiu și Numai pentru tine viață!

Laura Stoica a fost și va rămāne una dintre cele mai bune voci din Romānia, iar piesele ei sunt ascultate și īn 2021, dovadă că muzica bună nu va fi uitată niciodată. „Am obosit să tot fugim ceas de ceas/ Am vrea măcar o oază cāt de mică de-adevăr/ Să nu ne pierdem īn zadar” sunt versuri ce ating orice suflet, versuri ce aparțin melodiei Călători īn pustiu, pe care o găsiți īn noul album și pe care o veți pune sigur pe repeat.

Alexandru Stoica, fratele artistei, spune despre Laura că pentru el va fi īntotdeauna un foc aprins și o lumină vie īn acest Univers: „Ea trăiește īn continuare prin fiecare melodie. A deschis lumi ce vor rămāne īn eternitate īn sufletele tuturor celor ce au cunoscut-o, cāt și īn ale acelora care o ascultă! Și mă bucur nespus că, printr-un efort comun al Fundației Laura Stoica și a casei de discuri Roton acest album a putut fi lansat”.

Laura Stoica este considerată una dintre cele mai bune voci feminine rock din Romānia și una dintre cele mai puternice personalități ale muzicii autohtone. Aceasta s-a lansat īn anul 1990 la Festivalul de la Mamaia, cāștigānd premiul pentru cea mai bună interpretare. Un an mai tārziu a fost declarată cea mai bună solistă pop-rock, iar melodia „Un actor grăbit” a fost desemnată piesa anului.

Īntre anii 1990 și 2005 a susținut peste 700 de concerte, atāt pe scenele romānești, cāt și īn străinătate. Īn 1995, a cāntat alături de Ricchi e Poveri, dar și de Samantha Fox. A depășit granițele natale, avānd turnee īn Bulgaria, Israel, Malta și S.U.A. După o perioadă de absență, Laura Stoica s-a hotărāt să revină pe scenă cu un nou stil și a lansat albumul ”S-a schimbat”.

Laura Stoica va rămāne īn amintirea tuturor cu piese precum “Un actor grăbit”, “Vreau să am steaua mea”, “Focul”, “Nici o stea”, “S-a schimbat”, “Dă, Doamne, cāntec” sau “Vino”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *