Seara folk, cu Piticu si Krista Lurtz

Vineri, 30 iunie a.c., iubitorii muntelui si/sau doar ai muzicii, sunt invitati la o seara de folk. Krista Lurtz si invitatul sau, Piticu, va invita la Joben Club & Lounge, incepand cu ora 20:00.

Daca Krista este medieseanca prin adoptie si nu se afla la primul concert la Medias, Piticu e cunoscut mai ales in cercurile muntomanilor. De altfel, toata lumea il stie dupa acest nume de scena, atat in cercurile muntomanilor din Brasov, de unde e originar, cat si in cele ale iubitorilor muntelui si ai muzicii folk din intreaga tara.

Atat spune Piticu despre el: ”Sunt muntoman de cand ma stiu. Cu chitara in mana, de cand am cunoscut-o pe Krista”. Iar Krista completeaza: ”Ne-am cunoscut foarte putin, in vremea anilor de liceu. Eu cantam la chitara, pe unde apucam. El era printre cei care ma ascultau. Dupa multi ani, ne-am intalnit pe munte si Piticu mi-a spus ca datorita mie a invatat sa cante la chitara. Au trecut anii si ne-am reintalnit anul trecut, cand ne-am propus sa organizam candva o seara in care sa cantam impreuna. Astfel ca, pe data de 30 iunie a.c., orele 20, va asteptam la Joben Club, la o seara frumoasa, cu cantece de munte si muzica folk”.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.