Se redeschide Biblioteca Municipală St. L. Roth

Direcţia Municipală pentru Cultură, Sport, Turism şi Tineret Mediaş anunţă că începând de luni, 15 iunie a.c., Biblioteca Municipala St. L. Roth este deschisă publicului larg. Fondul de carte a fost îmbogăţit cu o serie de titluri noi.  Sunt asteptaţi toti iubitorii de lectură de luni până joi între orele 7.30-16.00 şi vinerea, între orele 7.30-14.00.

Menţionăm că în perioada în care biblioteca a fost închisă s-au realizat lucrări de modernizare privind accesul persoanelor cu dizabilităţi la fondul de carte şi sala de lecturăDe asemenea, pentru nevăzători, au fost achiziţionate cărţi audio, atât pentru adulţi cât şi pentru copii, cărţi ce pot fi ascultate în sala de lectură a bibliotecii.  Obiectivul nostru este ca Biblioteca Municipală St. L. Roth Mediaş să ofere servicii cât mai complete pentru cititori. De luni, vă aşteptăm cu drag la sediul din Piaţa Regele Ferdinand I, nr.1”, spun reprezentanţii instituţiei de cultură medieşene.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.