Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor

Bisericile Greco-Catolica, Romano-Catolica, Reformata, Unitariana si Evanghelica din Medias organizeaza si in acest an Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor. Aceasta va avea loc incepand de luni, 27 ianuarie a.c. pana vineri, 31 ianuarie a.c.. Donatiile serilor de rugaciune se aduna pentru Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii „Pruncul Isus” (Gura Campului).

Sub motto-ul: “Ei ne aratau o deosebita omenie”, toti crestinii medieseni si din imprejurimi sunt invitati in fiecare seara la orele 17 la un pelerinaj prin bisericile orasului, la slujbe pentru unitatea crestinilor.

Dupa ce luni, 27 ianuarie, Saptamana de Rugaciune a inceput la Biserica Greco-Catolica “inaltarea Domnului” de pe strada Mihai Viteazu continua marți la Biserica Romano-Catolica “Neprihanita Zamislire” tot de pe strada Mihai Viteazu.

Miercuri, 29 ianuarie, seara de rugaciune se va desfasura la Biserica Reformata de pe strada Unirii, iar joi la Biserica Evanghelica “Sfanta Margareta” din Piața Castelului. Saptamana de rugaciune se va incheia vineri, 31 ianuarie, la Biserica Unitariana de pe strada Theodor Aman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.