Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor

Bisericile Greco-Catolica, Romano-Catolica, Reformata, Unitariana si Evanghelica din Medias organizeaza si in acest an Saptamana de Rugaciune pentru Unitatea Crestinilor. Aceasta va avea loc incepand de luni, 27 ianuarie a.c. pana vineri, 31 ianuarie a.c.. Donatiile serilor de rugaciune se aduna pentru Centrul de Recuperare Neuromotorie pentru copii “Pruncul Isus” (Gura Campului).

Sub motto-ul: “Ei ne aratau o deosebita omenie”, toti crestinii medieseni si din imprejurimi sunt invitati in fiecare seara la orele 17 la un pelerinaj prin bisericile orasului, la slujbe pentru unitatea crestinilor.

Dupa ce luni, 27 ianuarie, Saptamana de Rugaciune a inceput la Biserica Greco-Catolica “inaltarea Domnului” de pe strada Mihai Viteazu continua marți la Biserica Romano-Catolica “Neprihanita Zamislire” tot de pe strada Mihai Viteazu.

Miercuri, 29 ianuarie, seara de rugaciune se va desfasura la Biserica Reformata de pe strada Unirii, iar joi la Biserica Evanghelica “Sfanta Margareta” din Piața Castelului. Saptamana de rugaciune se va incheia vineri, 31 ianuarie, la Biserica Unitariana de pe strada Theodor Aman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *