Sah: Faza judeteana a Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar

Inspectoratul Scolar Judetean Sibiu si Clubul Tera-Sah Medias, cu sprijinul Muzeului Gazelor Naturale Medias organizeaza etapa judeteana la Sah in cadrul Olimpiadei Gimnaziilor (cls. V–VIII) si Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (liceu) pe anul 2018.


Competitia se va desfasura vineri, 16 martie a.c., la Muzeul Gazelor Naturale, Sos. Sibiului Nr. 5 Medias, cu incepere de la ora 11.00.
Partidele de sah vor fi jucate in sistem elvetian in 5 runde. Timpul de joc va fi de 15 de minute/jucator; se va juca conform cu reglementarile FIDE.
Criterii de departajare:
– SISTEM ELVETIAN-coeficientul Buchholz – scor progresiv – victoria directa/mica diagrama –varsta mai mica.
– SISTEM BERGER – victoria directa/mica diagrama – Sonneborn – varsta mai mica.
Alte prevederi tehnice vor fi anuntate la sedinta tehnica, iar in cazul unor grupe cu un numar foarte mic de participanti, arbitrul-sef va decide formula de desfasurare.
Arbitru sef: Emil Deliman; arbitru sala Stefan Hodarnau.
Pe https://sahinmedias.wordpress.com/ se vor putea urmari 4 partide live din cadrul Olimpiadei Nationale a Sportului Scolar (liceu). Clubul Tera-Sah Medias asigura tablele electronice, piesele si ceasurile de joc.
Pentru inscrieri si relatii suplimentare: Emil Deliman 0740-486429 sau prof. Danut Patru 0766-424562.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.