Ricardo Caria: Impreuna pentru Proiectul “SEMPRE AMALIA”!

Ricardo Caria vrea sa ne daruiasca o calatorie in timp, printr-un spectacol tribut dedicat Amaliei Rodrigues. ,,Doua ore de muzica preluata in exclusivitate din repertoriul Amaliei, momente de incursiune in viata plina de enigme a faimoasei artiste; poezie; scurte momente de dans si teatru, toate cu un singur scop: o calatorie inapoi in timp, pe ritmuri de chitara portugheza, pentru a retrai si a incerca sa deslusim impreuna misterul vietii celei care a schimbat istoria muzicii pentru totdeauna”, comunica artistul portughez.

Ricardo Caria_2

Nimic din ceea ce este frumos nu se face usor, iar Ricardo Caria ne ofera posibilitatea sa devenim co-organizatori la acest spectacol impresionant. Campania de strangere de fonduri se va desfasura pe o perioada de 27 de zile si a fost demarata  in 10 ianuarie a.c., cu mesajul: Impreuna pentru Proiectul “SEMPRE AMALIA”!

Persoanele interesate pot contribui cu orice suma doresc. Exista posibilitatea de a plati prin Ordin de plata la BRD sau de a face plata online cu cardul.

Toti cei care vor face donatii vor primi din partea organizatorilor, in functie de suma donata:

  1. Un CD cu autograful artistului portughez Ricardo Caria – 25 lei
  2. Doua bilete la SPECTACOLUL ,,SEMPRE AMALIA” – 70 lei
  3. FRESS PASS in Culisele Scenei, plus fotografia in culise inramata si cu autograful artistului– 75 lei
  4. Cina pentru doua persoane cu artistul RICARDO CARIA in orasul tau – 400 lei

Ricardo Caria_1

Ricardo Caria va sustine 7 spectacole in tara: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara si Arad pentru a aduce pe scena in anul 2016, povestea plina de mister a vietii Reginei Incontestabile a FADO-ului – asa cum Amalia Rodrigues este cu-noscuta pretutindeni. Amalia Rodrigues a fost si este cea mai mare referinta culturala din Portugalia.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

5 comentarii

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.