Ricardo Caria: Impreuna pentru Proiectul “SEMPRE AMALIA”!

Ricardo Caria vrea sa ne daruiasca o calatorie in timp, printr-un spectacol tribut dedicat Amaliei Rodrigues. ,,Doua ore de muzica preluata in exclusivitate din repertoriul Amaliei, momente de incursiune in viata plina de enigme a faimoasei artiste; poezie; scurte momente de dans si teatru, toate cu un singur scop: o calatorie inapoi in timp, pe ritmuri de chitara portugheza, pentru a retrai si a incerca sa deslusim impreuna misterul vietii celei care a schimbat istoria muzicii pentru totdeauna”, comunica artistul portughez.

Ricardo Caria_2

Nimic din ceea ce este frumos nu se face usor, iar Ricardo Caria ne ofera posibilitatea sa devenim co-organizatori la acest spectacol impresionant. Campania de strangere de fonduri se va desfasura pe o perioada de 27 de zile si a fost demarata  in 10 ianuarie a.c., cu mesajul: Impreuna pentru Proiectul “SEMPRE AMALIA”!

Persoanele interesate pot contribui cu orice suma doresc. Exista posibilitatea de a plati prin Ordin de plata la BRD sau de a face plata online cu cardul.

Toti cei care vor face donatii vor primi din partea organizatorilor, in functie de suma donata:

  1. Un CD cu autograful artistului portughez Ricardo Caria – 25 lei
  2. Doua bilete la SPECTACOLUL ,,SEMPRE AMALIA” – 70 lei
  3. FRESS PASS in Culisele Scenei, plus fotografia in culise inramata si cu autograful artistului– 75 lei
  4. Cina pentru doua persoane cu artistul RICARDO CARIA in orasul tau – 400 lei

Ricardo Caria_1

Ricardo Caria va sustine 7 spectacole in tara: Bucuresti, Brasov, Sibiu, Cluj Napoca, Oradea, Timisoara si Arad pentru a aduce pe scena in anul 2016, povestea plina de mister a vietii Reginei Incontestabile a FADO-ului – asa cum Amalia Rodrigues este cu-noscuta pretutindeni. Amalia Rodrigues a fost si este cea mai mare referinta culturala din Portugalia.

Niciun comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *