Raul Oprea (Saddo) revine in America si Austria

Artistul plastic mediesean Raul Oprea (Saddo) va lucra in aceasta vara in Statele Unite ale Americii si revine la Viena. Luna viitoare Saddo va realiza un skate woman in Seattle, iar in august se intoarce la Viena, unde a fost invitat sa realizeze o lucrare in cadrul unui festival care are tema “5”. Saddo a oferit detalii despre aceste proiecte, in cadrul podcast-ului “Pe bune”.

Dupa muralul realizat la Paris, momentan Raul lucreaza la un Pop – Up Book.  Raul spune ca se simte in continuare ca un impostor in lumea ilustratorilor și nu este niciodata sigur ca lucrarile pe care le realizeaza sunt bune. Nu crede in mitul artistului consumat de munca sa și simte ca, cel putin pentru el, este mai sanatos sa aiba și momente de pauza in care doar sa se bucure de viata.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”, iar in week-end te astept sambata la „Ring Hit” si duminica la „Hot and Fresh”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.