Radu Oreian: Expoziţie colectivă la Bruxelles

Artistul plastic medieşean Radu Oreian organizează o expoziţie colectivă la Bruxelles, în data de 5 iunie 2021.
“Expoziţia este în Bruxelles, spaţiul se numeşte Bubble’n’squeak. În expoziţie vor fi artiţti foarte importanţi din arta românească, prezenţi şi cu lucrări ce au fost expuse la ultima ediţie a Bienalei de la Veneţia (Dan Mihălţianu cu lucrarea ‘Capital Pool’). Eu am invitat artiştii să expună alături de mine, sau galeriile să îmi împrumute lucrările artiştilor ce nu mai sunt în viaţă”, mi-a spus Radu.


Alaturi de Radu o să mai expună şi un al medieşean. Este vorba de Ioan Grosu, stabilit în München. A studiat la Academia de Arte din München, absolvind studiile în anul 2011 în clasa artistului Günther Förg.

Artiştii invitaţi : Andreea Albani, Ioana Bătrânu, Răzvan Boar, Flaviu Cacoveanu, Mircea Cantor, Norbert Filep, Octav Grigorescu, Nona Inescu, Hortensia Mi Kafchin, Dan Mihălţianu, Ciprian Mureşan, Paul Neagu, Eugenia Pop, Eugen Roşca, Şerban Savu, Ioana Stanca, Ioana Sisea, Nicolae Romaniţan.

Radu le multumeşte galeriilor implicate în acest eveniment: GalleryNosco London Galeria PlanB, Jecza Gallery, Montoro 12 Brussels, Galleria Anna Marra.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.