Primăria New York susține financiar un proiect al unei medieșence

Departamentul de cultură al orașului New York susține financiar un proiect al unei medieșence. Ioana Vîntu este solista grupului de jazz Nuf Said, cu care a lansat mai multe materiale discografice și a concertat în America, Europa și Asia.


„Noi am început inregistrările pentru noul album încă de la sfârșitul lui 2019, imediat după ultimele concerte din Austria și Elveția, dar ne-am oprit din cauza pandemiei. Deocamdată finalizăm înregistrările făcute, la care colaborăm cu Jullian Pollack – un pianist și inginer de sunet din Los Angeles.
Tocmai am obținut un grant prin Queens Council on the Arts, cu fonduri publice ale departamentului de cultura al orasului New York, în parteneriat cu consiliul local.
(„All Things Right” is a professional studio recording of original music, reflecting the times, political climate, and daily life in NYC. The music recorded on this album will feature a diverse and multi-national group of artists that live and perform in Queens, NY). În august și septembrie vom avea 2/3 sesiuni de înregistrare și 2 concerte virtuale din studioul Pinch Recording Studio din Queens. (https://pinchrecording.com/ )

Vom avea câteva concerte în Queens, în următoarele luni și sperăm să lansăm noul album la începutul lui 2022.  Fiecare melodie de pe album va avea un videoclip. Vom colabora din nou cu regizorul/animatorul Miguel Rueda-Gonzales (https://linktr.ee/miguelarueda) pentru câteva dintre videoclipuri”. mi-a spus Ioana.

 

 

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

2 comentarii


  1. Am si eu albumul , dar cartea unde o gasesc?

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.