Poezie compusă pe fondul conflictului ruso-ucrainean (video)

Mădălina Nistor din clasa a IX-a Filologie de la Liceul Axente Sever a recitat aseară o poezie compusă zilele trecute pe fondul conflictului ruso-ucrainean, în emisiunea dedicată Serii de Poezie Medieșeană.

“Mă numesc Mădălina, am 16 ani și o mare pasiune pentru lectură și poezie! Am descoperit că îmi place să scriu poezii în urmă cu 4 ani, când din joacă am compus o poezie pentru ziua de naștere a unei prietene. Am văzut cat de ușor îmi este să pun cap la cap cuvintele pentru a rima și de atunci am tot „exersat” scriind mai multe poezii! Nu m-am așteptat să cunoasca atât de multa lume acest lucru despre mine, dar mă bucur că îmi pot împărtăți gândurile ți sentimentele cu voi, prin poezie!”, mi-a scris Mădălina.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.