Pilotul Vlad Teodor promite spectacol la Cupa Mediasului

Pilotul mediesean Vlad Teodor participa duminica, 26 august a.c., la cea de-a doua editie a Cupei Mediasului pentru divizia secunda a Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. Vlad revine la Medias, cu un copilot special.

” Pentru Medias pot spune ca vin motivat sa particip in primul rand, pentru ca mi-am dorit acest lucru inca de mic, dar si sa castig si sa ofer spectacol fanilor avand in vedere ca pilotez o masina cu tractiune spate. Este o etapa pe care am propus-o inca din 2008 si ma bucur ca deja se afla la a doua editie. Din pacate anul trecut timpul nu mi-a permis sa particip, dar in acest an il voi avea in dreapta pe tatal meu, pe cel care mi-a povestit despre acest traseu de pe vremea cand facea parte din Raliul Dunarii. Ma bucur ca voi revedea prieteni si cunostine la Medias, pentru ca acolo am copilarit si locuit o vreme. Astept pe margine cat mai multa lume si promit ca voi face si spectacol!”, spune Vlad Teodor.

L-am rugat pe Vlad sa-mi faca o trecere in revista a palmaresului din ultima perioada.

“Anul acesta, impreuna cu copilotul meu Bogdan Craciun si alaturi de echipa SDS Rally Team Romania am participat in Campionatul de Rally 2 si de Coasta al Romaniei. Anul a debutat cu Tess Rally Brasov pe care l-am si castigat. Victoria a fost atat la clasa A2 cat si in clasamentul General (OPEN). Colegul de echipa Ionut Ienasel-Tudor Lomanariu si Alex Lascu-Mihaela Balint au castigat locul 1 in clasamentul A1 si respectiv locul 2 in clasamentul A2 si Open. Fiind raliul meu de casa si avand in vedere ca am fost lipsit de problemele de anul trecut pot spune ca mi-am indeplinit un vis.

A urmat etapa de la Rasnov din Campionatul National de coasta al Romaniei unde am obtinut locul 3 la grupa H3.

Ca si etapa intermediara am participat si in Campionatul Regional de Coasta unde la Sfanta Ana am reusit un loc 1 in clasamentul General.

Urmatoarea etapa de raliu a fost cea de la Cluj care a coincis si cu Etapa Tour European Rally unde dupa multe ghinioane am reusit locul 3 la A2 si 3 la OPEN. Echipa SDS Rally Team Romania  a urcat pe prima treapta in clasamentul echipelor datorita rezultatelor cumulate si anume: Ionut Ienasel-Tudor Lomanariu- locul 1 A1 si si Alex Lascu-Mihaela Balint locul 1 A2 si OPEN.

Etapa3 de raliu, cea de la Harghita a fost o etapa problematica pentru mine, avand parte de o iesire in decor in prima proba a celei de a doua zile, dupa ce ocupasem pozitia2 in clasament A2 si Open cu o zi inainte. Din fericire nu am avariat masina, dar nu am mai putut continua. Colegii mei au reusit un loc 2 si 3 Open si A2 si un loc 1 A1.”, mi-a scris pilotul Vlad Teodor.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.