Petitie online referitoare la sedintele Consiliului Local Medias

primaria_medias

Initiativa pentru Medias propune mediesenilor semnarea unei petitii online referitoare la sedintele Consiliului Local Medias.

Petitie,

Catre Primarul Municipiului si Consiliul Local Medias

in Medias avem zeci de camere de supraveghere, pentru prevenirea si sanctionarea stricaciunilor bunurilor noastre publice, dar istoria recenta a orasului a dovedit ca cele mai mari pagube sunt create de administratia locala, nu de vandali pe strada.

Solicitam sa transmiteti live integral pe Internet fiecare sedinta a Consiliului Local Medias, si sa publicati apoi intregistrarile. Ca exemplu, in SATUL Sacalaz din judetul Timis se face asta inca din 2014.

Important. Nu este necesara si nu acceptam investitii importante pentru aceasta masura, intrucât e nevoie doar de un telefon mobil, internet fara fir, despre care stim ca ar trebui sa existe un hotspot in Piata Coposu, si se poate utiliza o platforma de streaming gratuita, cum ar fi ustream.tv sauyoutube.com.

Dovediti transparenta invocata in campania electorala a actului de administrare a orasului Medias, respectul si deschiderea fata de cetateni.

In speranta solutionarii imediate, cu multumiri, subsemnatii.”

http://www.petitieonline.com/edintele_consiliului_local_media_transmise_in_direct

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

70 de comentarii

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.