Peter Herman, castigator la EcoRun Moieciu 2019

Peter Herman a urcat pe podium la EcoRun Moieciu 2019. Tanarul atlet mediesean a castigat in weekend locul I la categoria open (14 km) cu timpul de 57, 30 minute.

Foto credit: aimx.ro

A fost al doilea rezultat realizat ca timp din toate timpurile. Cei sosiți pe podium au declarat că a fost imposibil de bătut Peter” , spune tatal si antrenorul sportivului Vasile Herman.

„Undeva in adancul sufletului meu ma asteptam sa castig! Stiu de ce sunt capabil! Fiecare rezultat e important indiferent de competitie. In spatele fiecarui rezultat e o munca si fiecare rezultat bun ma ajuta sa merg mai departe. A fost un traseu incredibil de frumos in acelasi timp si foarte greu! A fost foarte bine organizat, foarte bine marcat, nu au fost probleme, dar foarte greu!”, a declarat dupa finish Peter Daniel Herman.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.