Peter Herman, campion national la alergare montana

Medieseanul Peter Herman este campion national la alergare montana. Atletul revine cu acest rezultat foarte bun dupa o perioada dificila. Peter a alergat la sfarsitul saptamanii la categoria tineret, 12 km, la Campulung Moldovenesc.

“Ultima perioada a fost putin dificila din diferite motive, dar s-a terminat intr-un sfarsit. Ma bucur ca am reusit sa iau startul si tot odata sa termin acest concurs! Au fost o gramada de ganduri si sentimente pe tot parcursul alergarii, de la agonie la extaz si de la frica la curaj. Am invatat destule din aceasta experienta, dar sunt sigur ca mai am multe de invatat. Vreau sa felicit pe toata lumea , sportivi, antrenori, voluntari, suporteri si organizatori. A fost o atmosfera frumoasa, plina de energie pozitiva! Vreau sa le multumesc oamenilor care mi-au fost alaturi si la bine si la greu, care au crezut in mine si au avut rabdare cu mine!”,a scris Peter dupa competitie.

Saptamana viitoare Peter Herman este favorit la un concurs national, care se desfasoara la Timisoara.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.