Parteneriat între CS Gaz Metan şi Primăria Mediaş

Clubul Sportiv Gaz Metan Mediaş are de zilele trecute un nou partener. Primăria Mediaș va susține financiar activitatea clubului. Colaborarea între cele două părți a fost anunțată vineri,21 august a.c.,  printr-un intermediul unor declarații comune făcute de către Președintele Valentin Iordănescu și Primarul Mediașului, Gheorghe Roman.


Valentin Iordănescu a explicat că este o colaborare care a început în acest moment și că un aspect important este dezvoltarea Centrului de copii și juniori al clubului. Gheorghe Roman a explicat la rândul său că municipalitatea va fi un partener serios al clubului Gaz Metan.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.