Organizare punct de hidratare pe perioada caniculara

Primaria Municipiului Medias, prin Comitetul Local pentru Situatii de Urgenta, a organizat un punct de hidratare, pentru a veni in sprijinul populatiei in perioadele caniculare, date fiind temperaturile aflate in continua crestere.

Punctul de hidratare va functiona in Holul Primariei – zona Centrului de Informare pentru Cetateni. Punctul de hidratare va fi functional ori de cate ori vor fi primite avertizari meteorologice privind cresterea temperaturilor diurne, codificate cod galben, portocaliu sau rosu, respectiv temperaturile exterioare ale aerului care depasesc +37°C sau, corelate cu conditii de umiditate mare, pot fi echivalate cu acest nivel (indicele temperatura umezeala depaseste 80 de unitati).

Pentru a evita situatiile neplacute, cetatenii sunt totusi sfatuiti sa evite iesirile in perioadele cu temperaturi ridicate. Punctul de hidratare din cadrul Primariei Medias va functiona in fiecare din zilele lucratoare, intre orele 12.00 si 16.00, mediesenilor fiindu-le oferite sticle cu apa, pentru hidratarea corecta pe timpul caniculei. Activitatea se va desfasura in principal cu voluntari de la Crucea Rosie subfiliala Medias, Consiliul Local al Tinerilor, precum si alti voluntari.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.