Ajutor umanitar pentru Valea Plopului

Comunitatea din Copsa Mica, auzind de cazul Parintelui Nicolae Tanase din Valea Plopului, care face acolo minuni prin Asociatia Pro Vita, hranind si ingrijind peste 400 de suflete, s-a mobilizat intr-o actiune caritabila de strangere de fonduri, alimente si imbracaminte.

La aceasta actiune au luat parte membri ai comunitatilor ortodoxa, catolica, evanghelica-luterana protestanta si neoprotestanta, precum si asociatiile Prietenia, Sfatul Batranilor, Grupul de Dezbateri Publice, Clubul Femina, angajati ai Primariei si Pompierii Voluntari. Bunurile achizitionate si primite au fost transportate, miercuri, 28 iunie 2017, catre tabara din Valea Plopului, de o delegatie a orasului, cu ajutorul Pompierilor Voluntari si al Politiei Locale.

“Multumim tuturor celor care au contribuit la aceasta actiune umanitara, pentru ajutorul financiar si material necesar acestei comunitati greu incercata de soarta, gestionata si pastorita de parintele Nicolae Tanase. Gestul copsenilor a reusit sa aduca un zambet pe chipurile copiilor de la Valea Plopului si o mica usurare pentru administratorii acestui asezamant umanitar, dovedind inca o data ca, prin compasiune si ajutor coordonat, se pot infaptui fapte bune, ca si oamenii uniti pot face mici miracole pentru semenii lor aflati in impas”, spun autoritatile din Cospa Mica.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *