Octavian Repede ne prezintă Al Patrulea Răsărit

Sibianul Octavian Repede a anunțat finalizarea unui nou proiect cinematografic. Filmul „Al Patrulea Răsărit” prezintă povestea comandantul astronaut în retragere William Florescu, care se mută pe malul Mării Negre, unde rememorează experiența spațială din ianuarie 1962, când a luat parte la misiunea spațială a pionierului american „Genesis 1491”. William Florescu, personajul principal al filmului este primul astronaut fictiv din cinematografia românească, cu origini româneşti, într-o misiune USA.

„Epopeea realizarii filmului s-a încheiat dupa aproape 2 ani de muncă. Filmul este complet după ce am finalizat și soundtrack-ul, în ultimele luni de toamnă ale lui 2022. Se lucrează și la subtitrarea în limba română, (momentan filmul este în audio limba engleză). Anul viitor vom avea și premiera acestuia în cadrul unui festival internațional important iar apoi, sperăm multe alte proiecții. Mai multe noutăți pe viitor! Tinem legatura!”, a scris Octavian pe contul sau de facebook.

Un interviu realizat la Mediaș cu Octavian Repede poți vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.