Octavian Popa Calotă, încă un sezon la CSM Mediaş

Conducerea clubului și Octavian Popa Calotă au ajuns la un acord pentru sezonul competițional 2020/2021. Va fi al doilea sezon la Mediaș pentru experimentantul jucător român. Acesta măsoară 185 cm și evoluează pe postul de fundaș.

Calotă a sosit la Mediaș în vara anului trecut, de la SCM Timișoara. În sezonul petrecut în alb-albastru, fostul internațional român a evoluat în 18 partide din Liga Națională, reușind 13.3 puncte, 3.6 recuperări, 5.3 pase decisive pentru un indice de 16.2 la eficiență în cele 25 de minute petrecute pe parchet. În Cupa României, acesta a evoluat în 4 partide, având medii statistice de 8.5 puncte, 1.5 recuperări și 4.8 pase decisive.

„Mă simt privilegiat și încântat că voi putea evolua la Mediaș pentru încă un sezon. Mi-am dorit foarte mult să continui la Mediaș, deoarece știam că voi avea ocazia să lucrez în continuare cu marea majoritate din grupul de anul trecut. Eu sunt adeptul noului sistem implementat de federație, deci a fost o veste bună pentru mine când am aflat că ne întoarcem la vechiul format. Suntem o echipă încă în formare și ne dorim să facem o figură frumoasă în noul sezon, să practicăm un baschet de calitate și să oferim cât mai multe surprize plăcute fanilor noștri.” a declarat Octavian Popa Calotă.

De-a lungul carierei, „Kevin” a mai evoluat pentru BC CSU Sibiu, BCM U Pitești, SCM Timișoara și Farul Constanța. A cucerit Cupa României alături de BCM U Pitești și a participat la EuroBasket 2017.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.