O medieșencă a alergat la Madeira Island Ultra Trail

Zilele trecute medieșeanca Bianca Schobel a alergat la Madeira Island Ultra Trail. A fost primul ei maraton cu o diferență de nivel de 1800 de metri. Mai jos ai câteva fotografii și gânduri trimise după finalul competiției internaționale.

“Minunată Madeira, mi-am umplut sufletul la maximum. Am făcut foarte multe drumeții pe munte, în fiecare zi câte o altă rută. Sâmbătă am alergat maratonul montan din cadrul MIUT (Madeira Island Ultra Trail), distanța de 42km. Am prins vreme înnorată, chiar și ploaie, dar, cu toate urcușurile și coborâșurile, sincer mi-a plăcut la nebunie. De la asfalt direct pe munte, alergat pe pietre, scări de diferite dimensiuni, noroi, levadas (sistem de irigații), rădăcini de copaci și altele . A fost greu, fiind primul meu maraton montan cu peste 1.800m elevație, cu emoții dar plină de entuziasm. Am întâlnit români pe traseu, am și alergat cu ei o bucată și m-am revăzut cu ei la finish, unde nu am rezistat tentației de a face un selfie. Mi-e greu să îmi găsesc cuvintele să-ți descriu sentimentul de la finish, dar pot să îți mărturisesc că am plâns de emoție”, mi-a scris Bianca.

Un interviu cu Bianca Schobel poti vedea aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.