O medieseanca alearga legata la ochi pentru o cauza nobila

Medieseanca Bianca Schobel a decis sa alerge cinci kilometri legata la ochi pentru o cauza nobila. Alergarea are loc pe data de 4 noiembrie a.c., la Londra, in Queen Elizabeth Olympic Park, in cadrul evenimentului RSBC Blindfold Run. Bianca face echipa cu logodnicul ei si cu inca doi apropiati.


”Ca in fiecare an, pastrez traditia si, cum se apropie sfarsitul de an, ma decid sa ajut o actiune caritabila. Impreuna cu logodnicul meu (si alti doi prieteni apropiati) am acceptat o noua provocare: o sa alergam pe o distanta de 10km legati la ochi (5km legat la ochi, 5km ghid pentru partener). De ce facem asta? 1. Pentru ca suntem pasionati de alergat si 2. Vrem sa ajutam The Royal Society for Blind Children sa adune o suma de bani, care vor ajuta copiii cu probleme de vedere. 200£ sunt suficienti pentru societate sa ajute un copil cu probleme pentru o perioada de un an. De aceea, echipa Happy Feet suntem dedicati si mandri ca putem ajuta. Vrei sa ne ajuti si tu? E simplu, uite un link: https://www.justgiving.com/fundraising/happyblindfeet”, mi-a scris Bianca.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.