O asociaţie medieşeană protejează consumatorii de energie din România

O asociaţie cu sediul la Mediaş a început demersurile pentru a fi acceptată ca asociație pentru protecția consumatorilor de energie din România în Asociația Europeană a Consumatorilor.

În urma demersurilor inițiate anul trecut de a deveni membru al Asociației Europene a Consumatorilor (BEUC), Asociația Energia Inteligentă condusă de medieşeanul Dumitru Chisăliţă a primit acceptul de a pregăti documentația necesară în vederea depunerii candidaturii de a devenii membru al acestei prestigioase asociații europene, potrivit unui comunicat.

Asociația Energia Inteligentă a fost prima entitate din România care a sesizat în luna decembrie 2020 lipsa de informare despre liberalizarea pieței de energie electrică și modul defectuos în care a fost pregatită această liberalizare și a solicitat amânarea acestui process pe termen limitat cu informarea și diseminarea corespunzătoare în vederea unui proces corect de liberalizare a pieței de energie electrice.

Asociația Energia Inteligentă este una dintre cele mai active asociații din domeniul energiei și singura care și-a propus protejarea consumatorilor de energie din România.

Mai multe detalii ai aici.

Anul trecut Dumitru Chisaliţă a fost invitatul meu la Interviurile Medias News Blog.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.