O asociaţie medieşeană protejează consumatorii de energie din România

O asociaţie cu sediul la Mediaş a început demersurile pentru a fi acceptată ca asociație pentru protecția consumatorilor de energie din România în Asociația Europeană a Consumatorilor.

În urma demersurilor inițiate anul trecut de a deveni membru al Asociației Europene a Consumatorilor (BEUC), Asociația Energia Inteligentă condusă de medieşeanul Dumitru Chisăliţă a primit acceptul de a pregăti documentația necesară în vederea depunerii candidaturii de a devenii membru al acestei prestigioase asociații europene, potrivit unui comunicat.

Asociația Energia Inteligentă a fost prima entitate din România care a sesizat în luna decembrie 2020 lipsa de informare despre liberalizarea pieței de energie electrică și modul defectuos în care a fost pregatită această liberalizare și a solicitat amânarea acestui process pe termen limitat cu informarea și diseminarea corespunzătoare în vederea unui proces corect de liberalizare a pieței de energie electrice.

Asociația Energia Inteligentă este una dintre cele mai active asociații din domeniul energiei și singura care și-a propus protejarea consumatorilor de energie din România.

Mai multe detalii ai aici.

Anul trecut Dumitru Chisaliţă a fost invitatul meu la Interviurile Medias News Blog.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *