November Cross la Micasasa

Cyclocross Nation League reuneste patru dintre cele mai importante competitii de cyclocross din tara, care vor constitui etapele intrecerilor. De-a lungul etapelor, concurentii vor primi puncte in functie de clasarile obtinute, pentru ca dupa parcurgerea lor sa se stabileasca clasamentul general final.

Competitiile deschise atat sportivilor romani cat si strainilor, profesionisti si amator. A doua etapa din Cyclocross Nation League va fi gazduita in acest an de catre November Cross la Micasasa, in data de 11 noiembrie a.c.. Participarea va fi pe baza unei contributii de 40 de lei care se va achita la ridicarea numarului de concurs, in ziua cursei.

Inscrieile se fac online pe: http://cyclocrossnation.ro/november-cross/

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.