Noul echipament oficial Gaz Metan Mediaş în sezonul 2020-2021

Zilele trecute a fost prezentat noul echipament oficial pentru echipa de fotbal Gaz Metan Mediaş în sezonul 2020-2021.

Și pentru acest sezon competițional, Joma Romania vine cu noutăți, atât din punctul de vedere al echipamentului, cât și al design-ului folosit. Astfel, Gaz Metan Mediaș va purta în sezonul 2020/2021, tricouri din gama CAMPUS III.

Pe piept, partea stângă, apare sigla clubului, stilizată, la împlinirea a 75 de ani de la înființare. Între sigla clubului și logo Joma, ca și noutate, apare sigla Primăriei Mediaș. Tot pe piept este prezent logo-ul partenerului principal ROMGAZ, iar în partea dreapta-jos, logo-ul 111 ani de energie, pentru a marca o bornă aniversară din istoria companiei, împlinirea a 111 ani de la descoperirea primului zăcământ de gaze naturale din bazinul Transilvaniei.

Pe mâneca stângă a tricoului este prezent logo-ul partenerului JIDVEI. Pe spatele tricoului, sub guler, logo-ul GMM 1945, tricolorul și partenerul TRANSGAZ, sub număr. Ca și noutate, în acest sezon, deasupra numerelor de joc va fi trecut și numele jucătorului.

Echipamentul 1, cel considerat de acasă va fi tricou alb, șort alb, jambiere albe. Logo-urile partenerilor sunt realizate în culorile originale, numele și numărul, de culoare neagră.

Echipamentul 2, cel de deplasare, tricou negru, șort negru, jambiere negre. Personalizările (siglă, cifre, parteneri) sunt realizate cu GOLD (auriu).

Cel de-al 3-lea echipament, de rezervă, tricou roșu, șort roșu, jambiere roșii. În cazul acestui echipament, toate personalizările sunt făcute cu SILVER (argintiu).

Parteneriatul tehnic cu Gaz Metan Mediaș este cel mai vechi pentru Joma Romania, primele echipamente furnizate fiind în anul 1999. La prima promovare în Liga 1, Gaz Metan Mediaș a purtat echipamentul Joma.

 

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.