Nepotul aviatorului Puflea, in vizita la Muzeul Municipal Medias (video)

Un nepot al pilotului mediesean George Puflea a venit din Australia sa vada, la Muzeul Municipal, panoul dedicat bunicului sau. Juan Pufleau s-a nascut in Mexic, dar locuieste de sapte ani in Australia.

Dupa ce, acum doi ani, Asociatia Culturala “Mediasul Nostru” a realizat panoul dedicat aviatorului, Juan mi-a spus ca intentioneaza sa vina in orasul natal al bunicului sau si sa mergem impreuna la muzeu.

In aceste zile, Juan se afla la Medias si, in cursul zilei de marti, am fost impreuna la Muzeul Municipal, unde am realizat si un scurt interviu.

Cu aceasta ocazie, descendentul aviatorului Puflea mi-a facut cadou un boomerang, in semn de apreciere pentru realizarea panoului.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.