Mircea Vintilă și Emeric Imre – Sibiu Acoustic Nights

Mircea Vintilă și Emeric Imre se alătură seriei de concerte Sibiu Acustic Nights, în cadrul Sibiu Guitar Meeting #Legacy.  Concertul are loc duminică, 20 septembrie a.c., în Piața Habermann de la ora 19:00. Fiecare artist a pregătit câte un concert cu un repertoriu vast, format din cântece folk știute și iubite de-o viață.

Evenimentul respectă toate măsurile de siguranță. Recomandăm purtarea măștilor de protecție în zona evenimentului, folosirea dezinfectanților și păstrarea unei distanțe rezonabile față de alte persoane. Eveniment organizat de Asociația Culturală Play, co-finanțat de AFCN și Primăria Municipiului Sibiu. Detalii despre bilete ai aici.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne intalnim pe unde la Radio Ring, miercuri la talk-show-ul „Lentila de Contact”. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40728306806.

Lasă un răspuns

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.