O medieşeancă participă la expoziţia“20-20: Artiști în izolare”

Pasionații de artă ce au avut inspirație în perioada dificilă din prima jumătate a acestui an, au fost invitați să ia parte la expoziția itinerantă, de grup, denumită sugestiv “20-20: Artiști în izolare”.

Debutanți ori profesioniști, peste 30 de artiști au înscris aproape 100 de lucrări pentru a le expune în cadrul expoziției itinerante din județul Sibiu. Au fost acceptate 20 de lucrări ce pot fi asociate cu pandemia actuală ori pur și simplu au fost realizate în timpul izolării la domiciliu în atelier. Mediaşul este reprezentat de către Diana Irina Apostol.

“Sunt studentă în cadrul facultăţii de litere şi arte, din Sibiu, studiez limba chineză iar pictura este una dintre cele mai mari pasiuni ale mele, este simplu, pictez de când mă stiu.

Îmi place să imortalizez un moment din viaţă într-o pictură atât de mult pe cât îmi place să fac poze.

A fost o mare bucurie pentru mine că lucrarea mea din “timpul pandemiei” a fost selectată, a fost o provocare să particip şi vreau să le mulţumesc tuturor celor care m-au incurajat”, mi-a spus Diana Irina.

Expozanți: Ciprian Badiu, Alina Ștefania Banciu, Claudiu Peța, Eduard Gross, Silviu Sonda, Andrei Szabo, Diana Irina Apostol, Antonela Giurgiu, Florentin Logigan, Leonard Adrian Melisch, Marilena Popa, Ioana Radulescu, Nora Vintila

Expoziția de artă „20-20: Artiști în izolare” este deschisă publicului larg în luna septembrie în Rășinari, Cisnădioara și Copșa Mică, urmând ca în perioada 1-18 octombrie să fie panotată la etajul 1 din Turnul Sfatului, Piața Mică.

Programul expoziției:

7-13 septembrie – Rășinari (Muzeul Etnografic – Căminul Cultural)

14-20 septembrie – Cisnădioara (Ansamblul Agora Cisnădioara)

21-27 septembrie – Copșa Mică

1-18 octombrie – Sibiu (Turnul Sfatului)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *