Medieșence medaliate cu aur în Portugalia

Două sportive din Mediaș au urcat pe podium azi, 6 februarie a.c., la Campionatul European al Cluburilor de Cros. Cele două atlete sunt Iulia Mărginean și Alexandra Hudea, ambele cu dublă legitimare. Fetele au făcut deplasare datorită Clubului Atletic Mica Romă din Blaj,  și au participat la categoria junior 1, cros 4 kilometri, câștigând medalie de aur la cluburi.

 

Medieșencele au făcut echipa cu Andreea Bogdan și Mihaela Blaga. Este a doua participare a unor medieșeni la acest concurs internațional, prima având loc în urmă cu 10 ani, sportivii fiind pregătiți tot de antrenorii Vasile Herman și Vasile Ibășfălean de la CSS Mediaș.

După o pauză de trei ani compețitia  a revenit în calendarul internațional în 2022, iar cele mai mari cluburi de alergare pe distanță din Europa s-au întrecut duminică, 6 februarie a.c., la Oeiras, în suburbiile Lisabonei.

Comentarii
Posted in

mirceahodarnau

Activez in mass media de peste 25 ani. In 1997 am absolvit BBC Radio School si mai multe cursuri de „radio format”. Ne vedem saptamanal la Interviurile Medias News Blog. In anul 2013 am lansat volumul „Mediasul radiofonic 1950-2013” , „Sperante pe cartela” ( 2014) si „Mediesenii rock and roll” (2015). Pentru contact poti folosi adresa de e-mail : hodarnaumircea@gmail.com sau numarul de telefon +40749331750.

Lasă un răspuns

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.